2011. július 31., vasárnap

Palonen, Kari: Küzdelem az idővel - Jelenlegi ára: 2 625 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Küzdelem az idővelA könyv listaára: 3200 Ft. Leírás:
Államtudomány, az állam irányításának tudománya a kormányzati tevékenységek jellegének és tartalmának befolyásolását szolgáló hatalmi eszközök összessége egy államnak vagy kormánynak elveiből és cselekvéseiből összeálló tevékenységi iránya, jellege. Három különböző definíció, egy fogalom. A politika megmagyarázása mindig is problémás kérdésnek számított. Erre világít rá Kari Palonen könyve is, mely a politika fogalmának értelmezéséről írt első összehasonlító fogalomtörténeti elemzés, egy több évtizeden át folytatott kutatás összegzése és szintézise. A rendkívül alapos mű azt mutatja be, hogy a politika kifejezésen mit értettek az emberek az elmúlt bő kétszáz évben Nagy-Britanniában, Franciaországban és Németországban, vázlatosan felvillantva az ókori Hellász politika-képét is. A szerző úgy találta, hogy a politika fogalmi változásának három paradigmatikus korszaka volt. A politikát tudománynak tekintő felfogást a 19. században a politika mint terület felfogás váltotta fel, amit aztán a 20. században a cselekvésként elgondolt politika-felfogás követett. A könyv középpontjában e három, idővel küzdő politikafogalom elemezése áll. A szerző kilenc ún. toposzban mutatja be a cselekvő politika gazdag értelmezési tartományát: szabálytalanság, ítélőképesség, policy, deliberáció, elköteleződés, vitatás, lehetőség, szituáció, valamit játék és játszma. A tartalmas, ám meglehetősen elméleti könyvet rendkívül gazdag irodalomjegyzék és magyarázó névjegyzék zárja. ISBN: 978-963-236-232-8A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 625 Ft

Az aukció vége: 2011-08-02 10:05
. Palonen, Kari: Küzdelem az idővel - Jelenlegi ára: 2 625 Ft

Fontos