2011. július 29., péntek

Nógrádi Gábor: A mi Kinizsink - Jelenlegi ára: 1 795 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A mi KinizsinkA könyv listaára: 2190 Ft. Leírás:
Nógrádi Gábor kitűnő szatírát ad a szocializmus korának hatalmaskodó kiskirályairól, jelesül az alig-város Zeréndvár megalomániás tanácselnökéről és hűséges alattvalóiról. Garai Nándor tanácselnök, aki tucatnál több szervezet, bizottság, szövetkezés tagja, irányítója, toronyházat tervez a község főterének parkja helyén, ki akarja vágatni a csodálatos jegenyesort, s elrendeli, hogy gyűjtsék be a kedvtelésből tartott állatokat. Szinte minden felnőtt - így vagy úgy - függő helyzetben van tőle, érthető hát, ha nem mernek szembeszállni az ésszerűtlen intézkedésekkel. Csak a kissé borissza történelemtanár és néhány gyerek a kivétel. A tanárnak még csak elnézik renitenskedését, hiszen a bor beszél belőle, ám a gyerekek kénytelenek segítségül hívni valakit. Valakit, akinek tekintélye van, aki nem riad vissza a basáskodó tanácselnöktől és hű követőitől. A kor varázseszköze, a számítógép segítségével keltik életre Kinizsi Pált, a hatalmas erejű törökverő hőst. A derék vitéz - a Mikszáth-regénybeli Zrínyihez hasonlóan eleinte nehezen illeszkedik be a majd ötszáz éwel későbbi korba, de aztán feltalálja magát, és természetesen igazságot szolgáltat. Az események hírére megjelenik a nagy igazságosztó, a televízió, ám a felvételről a Kinizsit ábrázoló jelenetekből éppen az ő alakja hiányzik: Mátyás híres hadvezérének éltető energiái kimerültek, alakja semmivé foszlik. Ritkán olvasható kamasz olvasók számára íródott szatíra. Így ezt a művet jó szívvel ajánlhatjuk - a 10-14 éveseknek, de a humorral megírt történetek felnőtt olvasóinak is. ISBN: 978-963-11-8745-8A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 795 Ft

Az aukció vége: 2011-07-31 05:40
. Nógrádi Gábor: A mi Kinizsink - Jelenlegi ára: 1 795 Ft

Fontos