2011. május 29., vasárnap

Kardhal - John Travolta,Hugh Jackman - Jelenlegi ára: 999 Ft


Tartalom : eredeti dvd film karcmentes állapotban
Magyar felirattal  - Régi pattintós tokos kiadás
Los Angelesbe érkezik a világ két leghíresebb, legjobban keresett hackere: mindkettejüket évek óta hiába üldözi a rendőrség.
Egyiküket elfogják, ám a rendőrségi kihallgatószobában merénylet áldozata lesz. Másikukat egy rejtélyes és rámenős szépség elvezeti egy titokzatos ismeretlenhez.
Gabriel talán bankrabló, talán maffiózó, talán a kormány vagy egy idegen ország titkosszolgálatának ügynöke. Csak annyi biztos, hogy gátlástalan, zseniális, ellenállhatatlan és nagyon veszélyes. Egyébként pedig az évszázad bankrablására készül.
A hackert erőszakkal ráveszi, hogy segítse a munkát. Ő kénytelen-kelletlen vállalja a feladatot, de titokban át szeretné verni legyőzhetetlennek tűnő megbízóját.
A rendőrség természetesen a nyomukban van, fokozatosan mindenkiről kiderül, hogy más, mint akinek állítja magát, az akció azonban megállíthatatlannak tűnik: egy jól képzett zsoldossereg megostromol egy kirabolhatatlannak hitt bankot.
Mintha a Francia kapcsolat ot kereszteznénk a Mátrix -szal, olyan Dominic Sena, a Tolvajtempó rendezőjének új high-tech akció-thrillere!
Extrák:
Teljes audiokommentár a rendező, Dominic Sena közreműködésével
HBO werkfilm (kb. 15 p. )
Fókuszban a vizuális effektusok (kb. 8 p. )
2 alternatív befejezés, akár a rendező kommentárjával is
DVD-ROM extrák
Előzetes
Videoklip
Fotógaléria



Jelenlegi ára: 999 Ft

Az aukció vége: 2011-06-02 14:55
. Kardhal - John Travolta,Hugh Jackman - Jelenlegi ára: 999 Ft

Fontos