2011. május 28., szombat

HOCO MONTERIO COMBI, OLCSÓBB LETT!!! - Jelenlegi ára: 33 000 Ft

Eladó a képeken látható kitűnő állapotú Hoco Monterio Combi. (osztrák gyártmány, nem kínai). Az első kerekei bolygósíthatóak. A váza extrakönnyű, mózeskosárral 9, 9 kg, önmagában 7, 5 kg. Babával is könnyen cipelhető. Színe praktikus, nem lepik el a bogarak, méhek.
A kupolán kukucskáló ablak van. A fék jól működik.
A mózeskosár bélelt bundazsákja a sportrészbe illeszthető, a biztonsági öv pántjainak kialakították a helyet. Biztonsági öv 5 pontos.
A sportrész háttámlája több fokozatban, egy kézzel dönthető. A karfa elölről levehető.
A huzat vízlepergetős, mosógépben mosható. A karfa huzata is levehető és mosható, illetve a sportrész kupolájának a hátsó része is.
Hoco márkájú esőfóliát adok hozzá!
A bundazsák alapban jár hozzá.
Továbbá plusz hátsó kerekeket tengellyel. Annak idején az eladótól azért kaptuk, hogy télen, ha belemegy a hó és a latyak, akkor rozsdásodás esetére legyen kéznél. Mindennap használtam télen és nem kellett, nem lett semmi baja sem a tengelynek, sem a féknek.
A babakocsi nagyon könnyen összecsukható és egy kézzel szétnyitható. Kényelmesen elfér autó csomagtartójában. Alul nagy, pakolható kosár van, egy kézzel is könnyen kormányozható!
A mózeskosár is valamennyire összecsukható laposra, nem foglal nagy helyet. A babakocsit lakásban tartottuk/-juk, nem pincében!
Dohányfüst és állatszőr mentes lakásból adom!
Személyesen átvehető: Veszprémben, Balatonfüreden
Posta: csak ajánlottan, illetve csomag esetén értékkövetéssel.
Kérdezz bátran!



Jelenlegi ára: 33 000 Ft

Az aukció vége: 2011-05-30 22:44
. HOCO MONTERIO COMBI, OLCSÓBB LETT!!! - Jelenlegi ára: 33 000 Ft

Fontos