2011. június 11., szombat

Zimányi Tibor: Történelmi tudatunk - Jelenlegi ára: 3 045 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Történelmi tudatunkA könyv listaára: 3501 Ft. Leírás:
A küzdelmes életutat maga mögött tudó Zimányi Tibor írásaiból, beszédeiből, országgyűlési felszólalásaiból, felhívásaiból tartalmaz válogatást a kötet. Az idős közéleti személyiség mindennapi feladatának tekinti a Rákosi Mátyás és Kádár János nevével fémjelzett korszakok megalázottainak a segítését olvashatjuk Szakály Sándor hadtörténész előszavában. Az M. Kiss Sándor méltató soraival is ellátott kötet elején megtalálható a szerzőnek a Nagy Imre temetésén elhangzott beszéde, illetve Gaál Zoltán egykori belügyminiszternek címzett nyílt levele is. A különböző témák szerint tagolt kötet fejezeteiben olvashatunk többek között az 1944-ben hazánkban működött Magyar Diákok Szabadságfrontja nevű ellenállási szervezetről, Zimányi Tibor ebben játszott szerepéről, az 194445-ös vajdasági vérengzésekkel vagy éppen a Szabadság téren álló szovjet emlékművel kapcsolatos véleményéről. Megismerhetjük, hogyan reagált arra az emlékezetes eseményre, amikor Göncz Árpád köztársasági elnökként nem tudta elmondani a beszédét, és sok más egyéb mellett vall a Sorstalanság című regényről, recski rabéveiről, a Terror Háza körül kialakult politikai perpatvarokról, Tőkés Lászlóról, 1956-ról, a kommunizmus áldozatainak emléknapjáról, a felszabadulásról, a magyar politikai élet és a társadalom leginkább történelmi tudatunk visszásságaiban tetten érhető problémáiról is. Ha a történelem az élet tanítómestere, nem illene-e tanulnunk már tőle? A társadalom vagy a politikusok csődje, hogy ennyi évtized után sem tudtuk rendbe tenni közös dolgainkat, s megbékéléssel lezárni múltunk tragikus fejezeteit? Ilyen és hasonló kérdésekre kereshetik a választ az olvasók a kötet szerzőjének nyomdokain. ISBN: 963-86646-0-6A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 045 Ft

Az aukció vége: 2011-06-13 09:54
. Zimányi Tibor: Történelmi tudatunk - Jelenlegi ára: 3 045 Ft

Fontos