2011. június 4., szombat

Fat Control ÉTVÁGYCSÖKKENTŐ és ZSÍRÉGETŐ - Jelenlegi ára: 2 590 Ft

Fat Control, étvágycsökkentő, telítettségérzetet és vércukor szint szabályozást elősegítő zsírégető formula.
120db, 2590ft.
Fat Control - narancs
A zsírégetés legmeghatározóbb eleme, hogy elősegítsük a szervezet lipotrop tényezőinek működését. A Fat Control a BioTech által gyártott és forgalmazott egyik hatékony eszköze annak, hogy megszabaduljunk a nem kívánt testzsírtól. Lipotrop hatóanyagai feloldják a zsírszövetet és elősegítik a zsír elégetését. Már egy 1 hónapos kúra is rendkívüli eredményekhez vezet. Megfelelő edzések segítségével a Fat Control hatása tovább növelhető.
Az Inulin: egy olyan szénhidrát, ami nem növeli a vércukorszintet és nem szükséges inzulin a lebontásához. Természetes cukorpótló, elősegíti a zsír lebontását és az ásványi anyagok hatékonyabb felszívódását. Javítja az emésztőrendszer működését.  
A narancsrost: a napi ajánlott rostmennyiség a jó egészség megőrzése érdekében legalább 25 g, de egy ember átlagosan csak 10-15 grammot fogyaszt. A Fat Control rostanyag tartalma elősegíti az emésztőrendszer egészséges, megfelelő működését.
Felhasználási javaslat: Fogyasszunk 2 tablettát naponta háromszor, 10 perccel az étkezések előtt. A tablettákat 1 pohár vízzel vegyük be.
Kiszerelés: 120 db tabletta


Jelenlegi ára: 2 590 Ft

Az aukció vége: 2011-06-08 13:50
. Fat Control ÉTVÁGYCSÖKKENTŐ és ZSÍRÉGETŐ - Jelenlegi ára: 2 590 Ft

Fontos